Onze servicedienstverlening


Door onze vooruitstrevende en duurzame manier van werken, leveren we dagelijks een optimale dienstverlening en een "kwaliteitsreiniging"' van uw kleding en textiel.
 
Zakelijke dienstverlening
Met andere woorden de markt van de “Corporate Identity” beroepskleding en (werk)kleding. In deze markt bedienen wij diverse zakelijke klanten van verschillende bedrijfsgrootte. Naast de reiniging en het onderhoud van uw textiel, kunnen wij u ook een Totaalbeheerservice aanbieden (reiniging, beheer en reparatie).
 
“Onderhoud is waardebehoud”
 
Dienstverlening voor de gezondheidszorg
In opdracht van een aantal grote integrale wasserijen, worden diverse zorginstellingen in de regio Noord- en Zuid-Holland bedient. Door onze grote reinigings- en verwerkingscapaciteit, dragen wij zorg voor de reiniging, verzorging en afhandeling van gemiddeld 8000 stuks (voornamelijk) bovenkleding per week. Naast de kleding van cliënten vanuit de gezondheidszorg, bedienen wij ook de medewerkers en verzorgers. 
 
Particuliere dienstverlening
U kunt voor de reiniging van bijna alle textielsoorten bij ons terecht. Van vloerkleed tot paardendeken en van pantalon tot overhemd. Diverse reinigingsmiddelen en -methoden maken het mogelijk om de moeilijkste vlekken te kunnen verwijderen.
Twijfelt u of uw textiel te reinigen is, neem dan contact op met onze serviceafdeling.

Skype Me™!
 
Aanschaf en huur van (bedrijfs)kleding
In samenwerking met onze gerenommeerde kledingpartners kunnen wij u, naast de reiniging en het onderhoud, uitstekend voorzien in de aanschaf of huur van (bedrijfs)kleding. Hiervoor bieden wij u te allen tijd een persoonlijk advies en het aanmeten van (bedrijfs)kleding kan bij u op locatie.
 
Reparatieservice
Naast onze reinigings- en onderhoudsoplossingen, kunt u ook gebruik maken van onze “In-House” reparatieservice. Wij vermaken en repareren uw kleding vakkundig door middel van ons interne reparatieatelier.