Zakelijke dienstverlening


colbert3.pngEen representatieve uitstraling is hét visitekaartje van uw organisatie. Professionele reiniging en onderhoud van uw (werk)kleding of “Corporate Identity” beroepskleding, zorgt ervoor dat deze uitstraling gewaarborgd blijft, ongeacht de bedrijfstak waarin u actief bent. Van kleding tot interieurstoffering!
 
Totaalbeheerservice
Om u de garantie op een representatieve uitstraling van uw personeel te bieden kunnen wij u van een totaalbeheerservice voorzien. Dit wil zeggen een totaalpakket incl. haal- en afleverservice, aanbrengen van identificatie (d.m.v. barcodes), professionele reiniging, vakkundige reconditionering en eventueel reparatieservice. D.m.v. unieke software, worden de kosten, het gebruik en het aantal bewassingen per medewerker voor u inzichtelijk. Snel, overzichtelijk, gemakkelijk en 100% betrouwbaar! Ook de aanschaf of huur van uw werkkleding kunnen wij verzorgen.
 
Kosten beheersen en besparen 
Kostenbesparing is één van de belangrijkste redenen om over te gaan tot kledingbeheer voor uw organisatie. Het beheren en registreren van bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw werknemers zorgvuldiger en bewuster met de kleding omgaan. Het geeft u inzicht in de feitelijke kosten i.c.m. een uitstekende reiniging, wat uiteindelijk resulteert in kostenbesparing!
 
“Corporate Identity” beroepskleding
koksbuis_2.pngBinnen iedere organisatie dragen diverse medewerkers representatieve kleding. Deze kleding dient aan de hoogste eisen te voldoen, zelfs hoger dan aan gewone casual of dagelijkse kleding. De kleding wordt namelijk dagelijks gedragen en dient dit ook gedurende langere tijd te kunnen doorstaan. D.m.v. specialistische reiniging en behandeling blijft de levensduur van uw textiel gehandhaafd. Door het professioneel verwijderen van vuil of (specifieke) vlekken en optimale reconditionering blijft uw kleding er stralend uitzien.
 
Secundaire arbeidsvoorwaarde
Uitbesteding van het reinigen van (bedrijfs)kleding kan prima als secundaire arbeidsvoorwaarde worden opgenomen. Dit biedt voordelen voor zowel de werknemer, als de werkgever. Kijk voor meer informatie en fiscale voordelen op Belastingdienst.nl 
 
Offerte aanvragen
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.