Onze kwaliteitsgaranties


In onze dienstverlening staat kwaliteit voorop! Door toepassing van speciale reinigingsprocessen, vakmanschap en moderne machines wordt uw kleding optimaal gereinigd en behandeld volgens de mogelijkheden van het reinigingsetiket. De kwaliteitsservices die wij bieden, staan garant voor een goed reinigingsresultaat en een lange levensduur van uw kleding of textiel!
 
Branchevereniging Netex 
MEDO CLEAN is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Textielreinigers (Netex). Deze branchevereniging zet zich in voor het verbeteren van de dienstverlening op het gebied van kwaliteit, hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu. (kijk voor meer informatie op: www.netex.nl)
 
Kwaliteitskeurmerk FashionCare®
Wij als FashionCare® textielreiniger verzekeren u van de juiste expertise, de hoogste kwaliteit, uitstekende services en duidelijke garanties. (kijk voor meer informatie op: www.fashion-care.nl)
 
Behoudt van veiligheid en hygiëne
werkjas_reflectie_png.pngVeiligheids- en werkkleding moet voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsnormen. Denk hierbij aan zichtbaarheid/reflectie, NEN-750, vlamvertraging, antistatica, etc.
Goed professioneel onderhoud is noodzakelijk om deze beschermende eigenschappen te behouden. Dankzij onze professionele reinigingsbehandelingen bent u continue verzekerd van schone, veilige en representatieve kleding. 
 
 
“Een gegarandeerd schoon en fris eindresultaat”